:::: MENU ::::

Professionele begeleiding voor recreatieve sporters

Partners

Wij willen met SupSports.be dat al onze atleten zich optimaal in hun vel voelen. Soms gaat dit echter verder dan het pure coaching-verhaal. Mensen contacteren ons bijvoorbeeld met vragen over fysieke kwaaltjes waarmee ze worstelen tijdens het sporten, of hun lichaamsgewicht dat ze maar niet onder controle krijgen.
Daarom werken wij ook samen met een handvol enthousiaste en talentvolle specialisten die reeds hun strepen verdiend hebben binnen en buiten de sportwereld.


 

Re-balance Osteopathie – Hans Vander Mast

De oorzaak van een klacht of blessure ligt vaak op een andere plaats dan waar het symptoom zich manifesteert. Bij osteopaat Hans Vander Mast van Re-Balance Osteopathiepraktijk kan je terecht voor zowel een preventieve screening als voor een holistische aanpak van je klachten!

http://www.rebalance-osteopathie.be


 

Sportbalans Sportmassage – Koen Van de Mieroop


Last van zware benen of armen? Lastige “pijntjes” die je beletten om voluit te trainen? Bij sportmasseur Koen Van de Mieroop kan je terecht voor een onderhoud van je spieren. Een massage maakt je belaste spieren opnieuw soepel.

http://www.sportbalans.be/


 

How about healthy? – Leen Pairon

Bij Trainer Hormoonfactor Leen Pairon kan je terecht voor voedingsadvies en begeleiding naar een gezonde levensstijl. Zij begeleidt ook sporters met het afstemmen van voeding op het trainingsschema voor betere resultaten en een vlotter herstel.

http://www.howabouthealthy.be


 

Studio Sport Running Center – Kontich

Na 20 jaar een begrip in de lokale loopwereld. Deskundig advies van een deskundig team voor loopschoenen, -kledij en steunzolen.

http://www.studiosport.be/


 

Wellnesscoach – Kevin Van Echelpoel
Uitgebalanceerde voeding voor sporters, gebaseerd op Herbalife producten. Ook voor tijdens trainingen en wedstrijden.

http://www.healthylifestylecoach.be/